Shtëpi · Dent-Wiki.com -

Trajtimi, protetika, zbardhja e dhëmbëve. Gjithçka në botën e stomatologjisë

Në botën e stomatologjisëSi të pastroni siç duhet dhëmbët?
Shumë prej nesh shtrojnë të njëjtën pyetje - si të bëjmë pastroni siç duhet dhëmbët? A i pastroj dhëmbët siç duhet? Le të përpiqemi të kuptojmë se si ta bëjmë atë.Fryma e keqe - një problem i pazgjidhshëm?
Fryma e keqe mund të shkaktohet nga një sëmundje e quajtur halitoza. Nuk mund të trashëgohet ose shkaktohet faktorë gjenetikë. Arsyet kryesore të frymës së keqe janë ...Mjetet e parandalimit të kariesit - cilat janë ato?
Te luftosh karies duhet të dihet arsyet që shkaktojnë këtë sëmundje dhe faktorët që nxisin zhvillimin e saj. Shumë është duke u bërë në ditët e sotme për të luftuar këtë sëmundje dhe për të parandaluar kariesin.Vula: metodat e reja të parandalimit të kariesit?
Dentar ngjites janë akrilate të shumtë me rrëshirë sintetike. Akrilatet përdoren në të gjithë botën për të parandaluar kariesin e dhëmbëve. Parandalimi konsiston në mbulimin e sulcit të çdo dhëmbi mastikë (çarje aka) me ndihmën e sealantëve.Farë është balsami i shpëlarjes?
Ekzistojnë një numër i balsamave për shpëlarje dhe përkundër karakteristikave individuale të atyre balmave ato mund të ndahen në grupe të gjera 2: antiinflamator dhe antikari. Balmat antikarioze të shpëlarjes përfshijnë jonet e fluorit ose kalciumit.Shkallë. Cfare eshte ajo?
Një shtresë e hollë e depozitimit të dhëmbëve shfaqet në dhëmbë disa orë pasi t’i keni pastruar ato. Shtë e vështirë ta shmangni atë edhe nëse pastroni rregullisht dhëmbët. Por në këtë rast depozita nuk është shumë e dëmshme pasi nuk ka kohë të mjaftueshme për t'u ngjitur në dhëmbët tuaj.

---
----


Faleminderit ->

Sistemet e kllapave 3M Gjerësia e duhur e gingivës së bashkuar Membrat e djegies mukoze të Buzëqeshje e përsosur periodontitis Shkallëzimi i rrënjëve të dhëmbëve
Të drejtat e autorit @ 2009 - 2019"www.dent-wiki.com"